Barbequeparty

Efter lektionerna imorse (eller okej, vi hade bara en, sen tyckte läraren att vi kunde gå till stranden), så gick vi ner till stranden och badade. Låg där i ett par timmar och sedan gick vi upp och fixade oss inför Everglades-trippen. Everglades är alltså något jättekänt träskområde med massa äckliga djur. Typ alligatorer.

 

Vårat handfat här på rummet har hängt lite halvdåligt sen jag kom hit, och jag blev den som lyckades fullända det hela med att luta mig mot det så att det rasade ner i golvet. Jaaapp. Men det var skruttigt redan innan så det var inte mitt eller någon annans fel.

 

Åkte iallafall till Everglades med Natasha, tjejerna från Norge och några killar från Danmark. Det tog sjukt lång tid att åka dit så alla somnade i bussen. Och när vi kom fram var det bara varmt och tråkigt. Haha. Förstår inte vad jag gjorde där egentligen, är knappast intresserad av träskmarker och alligatorer, men det kändes som att det var något att se. Men det var det inte! Vi åkte runt på en airboat och spanade efter dem läskiga djuren, men vi såg knappt några, bara några fjuttealligatorer. Sedan var det någon show där dem visade äckliga ormar och sådant. Men nej, det var inte speciellt roligt alls! Men nu har vi sett det iallafall! Roligaste med det hela var väl att åka båt. Haha.

 

På vägen tillbaka till skolan igen var alla hur hungriga som helst, och då blir det fel på bussen så att det tog femtio minuter längre att komma fram! Vi satt på den där bussen i typ en och en halv timme. Vi höll på att dö, men mest för att barbeque-partyt redan hade dragit igång på skolan och vi skulle bli jättesena.

 

Tillslut kom vi iallafall fram och nu har vi ätit en massa grillmat och minglat vid poolen. Det pågår fortfarande så vi ska ner dit snart igen! Ska bara fixa oss lite först, och packa iordning en övernattningsväska till Orlando, dit vi åker klockan sex imorgon bitti.

 

Disneylaaand here we come. J


Kommentarer
Postat av: moooooster

helt sjuuukt vad du måste vara i skolan mycket
det måste vara hur jobbigt som helst!
får du betyg också?undrar hur man betygsätter 4 timmar?för det är väl inte mer du har haft lektion ok fem timmar då...roligt verkar du ju ha,vandaliserar rummet å partajar varje dag..
hur går det med shoppingen????bra antar jag det måste väl vara paradiset för dig att få åka till the mall.KRAMIZAR

2007-02-10 @ 11:20:43
Postat av: Farmor och Farfar

Emelie
Hur vågar du åka till träskmarker med krokodiler när myrorna på Blåstigen höll på att knäcka dig i somras.
Tänk på att köpa en jättestor väska till du ska åka hem så du får plats med all saker du shopar.
Har du kollat hur mycket övervikt du får ha när du flyger hem?
Du verkar ha fullt upp med bad, party och shoping,
lektionerna verkar inte vara så många och långa
Ha det så bra forsätt sola,bada och shoppa
Kram från farmor och farfar

2007-02-10 @ 15:26:37
Postat av: Faster med familj

Hej Emelie,
Nu börjar vi snart undra om du har åkt på språkresa eller om det är en shopping- och nöjesresa?
Hur som helst verkar du ha det jättebra och vi måste nog säga att vi är lite avundsjuka på stranden.
Här hemma är det just nu -12,5 grader och melodifestivaeln börjar om två minuter. Visst låter det bra?!
Eftersom du kan bada och ha det bra måste jag bara berätta att jag har åkt långfärdsskridskor idag (på Uttran) och det var jättehärligt!
Ha det så bra och kramar från oss alla.

2007-02-10 @ 19:59:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback