Nu har jag sett lite av Miami.

Usch, jag hade skrivit ett jattelangt inlagg fran min laptop men sedan la forstas internet av sa nu maste jag skriva fran skolans dator istallet. Jattekul att det inte gar att skriva alla bokstaver. Fy.

Nu har vi iallafall akt pa city tour. Det tog hur manga timmar som helst, men nu har jag sett storre delen av Miami, Miami Beach samt South Beach. Busschaufforen var snall nog att lata oss ga runt lite kring dem olika shoppingatorna, men han var noga med att vi var tvungna att komma tillbaka efter 30 minuter. Han sa dock att han visste att vi tjejer inte skulle hinna handla nagot under tiden, och det var ju sant, men jag hann nastan kopa en vaska fran Guess. Den var hur fin som helst! Maste ha! Jag och en till tjej blev helt kara i den sa vi ska aka tillbaka dit forstas.

Vi blev guidade runt alla lyxomraden ocksa. Sag kandisarnas hus, typ Jennifer Lopez och en av Beegees medlemmarnas hus. Och sedan akte vi forbi Star Island ocksa. Dar bor typ alla. Bland annat Oprah och P Diddy har hus dar. Ingen annan an dem som bor dar far aka over bron. Varldens lyx. Och fint var det.

Det ar typ bara jag och tre tjejer till som ar under 21 ar, som alltsa inte far kopa alkhohol pa krogen har. Busschaufforen tyckte dock att vi absolut skulle ordna ett falskleg. Hahah. Lar val inte bli sa, sa lange ar jag ju anda inte borta, men han rekommenderade det starkt. Haha.

Hur hungriga som helst kom vi iallafall fram till Little Havanna, ett litet stalle utanfor Miami dar det bara bor kubaner. Dar pratas bara spanska ocksa och vi fick dricka nagot kubanskt kaffe som ska halla oss vakna i tre veckor eller sa. Vi far val se hur det gar med den saken, jag ar redan helt slut. Haha.

Nar vi kom fram till skolan igen var det middag! Man kan valja mellan en massa olika ratter, idag var det Macaroni&Cheese, Varrullar eller kycklingsgryta med ris. Och sa en massa olika sallader, frukter och efteratter.

Efter maten fick vi vara scheman och klasser. Det finns sex olika levels och man hamnar alltsa i grupp 1 till 6. Heeelt sjukt, men jag hamnade i klass 6. Hur kan det stamma? Ja ja, hoppas inte att det ar supersvart bara. Men da far jag val byta. Problemet ar bara att alla vi tjejer hamnade i helt olika klasser, vilket betyder att vi inte har nagon shoppingtid for att vi har lektioner pa helt olika tider. Inte bra. Men det loser sig val, butikerna ar ju anda oppna till typ tio eller nagot.

Nej usch. Nu ar jag irriterad pa att det inte finns alla bokstaver i det har landet. Man kan inte ens saga mitt efternamn ju! Later hur konstigt som helst. Men men. Nu ska jag ga upp och kolla pa tv med dem andra.

Bajsinternet!


Kommentarer
Postat av: Mamma (fast pappa får skriva ha ha ha)

Hej
Åhh vad roligt du verkar ha redan!
Hoppas det blir mer sol bara, vi hörs sen.
Puss ock kram!

2007-02-06 @ 06:20:09
Postat av: Pappa

Hej!
Verkar ju rätt bra bra där.
Tråkigt med inlägg som försvinner, men ett tips kan vara att skriva inlägget i word och sen kopiera och klistra in det för då försvinner ju inte allt...

Jag hoppas du åt Macaroni & Cheese!!??
Ta gärna med recept på det hem ha ha ha

2007-02-06 @ 06:24:01
Postat av: mattias

hej :)

låter som att du har det riktigt nice! vi får prata sen :) vi hörs! puss

Postat av: mooooooster

jag säger då det,miami!!!!cheese macaroni!!!!!du får faktiskt ta och posta en så där 8769 paket till din moster!!å hör sen annars får du inga julklappar och villy kommer inte att få prata med dig kul med alla prickar som inte finns det blir roligare att läsa din blogg då.
självklart ska ni skaffa falsklegg!!!!du måste väl
få komma in på nån pölisstation å se hur dom har det i deras häkte.skaffa ett nu!!vi hörs och störs empan må så gott och glöm inte mina macaroni&cheezzzze!!!!!!kramizar moster å lasse

2007-02-06 @ 09:39:47
Postat av: jennie

ohh,gud va avundsjuk jag är på dig...!
o falsklegg är ett måste, får ju inte missa snygga killar på krogen;)
hoppas du får shoppa lite snart o så får man se alllt när du kommer hem!!:)

2007-02-06 @ 10:41:34
Postat av: Faster Lena

Hej Emelie,
Det låter som att du har det jättebra "over there". Jag förstår att resan var lång, låter lite struligt med bagaget men det är skönt att allt ordnat sig.
Här hemma är det kallt, sådär -5 och blåst, lite snö, dvs du har det mycket skönare.
Plugga och shoppa ordentligt!
Kram från Lena och en förkyld Lillkusin (Joakim)

2007-02-06 @ 12:08:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback